Skip to main content

Narodna knjižnica - Drniš • Kralja Zvonimira 8 • 22320 Drniš • 022 888 140 • kontakt@narodna-knjiznica-drnis.hr

Od 1867. godine

Narodna knjižnica - Drniš

Podijeli poveznicu s prijateljima

NAJAVA: Predstavljanje knjiga "Čudo u crkvici Gospe od Samostana" i "Na vrhovima prema nebu"

Ante Krstulović održat će u petak, 10. svibnja, u 19 sati u Narodnoj knjižnici-Drniš predstavljanje svojih knjiga: "Čudo u crkvici Gospe od Samostana" i "Na vrhovima prema nebu".

Knjiga "Čudo u crkvici Gospe od Samostana" Ante Krstulovića, glumca i pisca, putovanje je vlastitom nutrinom i stvarno putovanje stazama Camina. O tom poznatom hodočasničkom putu pisali su mnogi. No, osobno iskustvo je uvijek novo, neponovljivo.

Nastavi čitati

NAJAVA: Predavanje "Crvenkapa i pregača tkana"

Pozivamo vas na predavanje "Crvenkapa i pregača tkana" koje će održati etnologinja Jelena Kulišić, a za glazbeni dio će se pobrinuti Dječji zbor Grdelini. Predavanje će se održati 29.4.2024. godine u Narodnoj knjižnici Drniš, s početkom u 18 h.

Radujemo se vašem dolasku!

Nastavi čitati

NAJAVA: Noć knjige 2024.

Pred nama je još jedna Noć knjige, nacionalna manifestacija koja u središte svojeg interesa stavlja djela, njihove tvorce i čitatelje.

Održat će se 23. travnja, utorak s početkom u 20 h u Narodnoj knjižnici Drniš, u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige.

Nastavi čitati

NAJAVA: Kreativna Uskrsna radionica za djecu

Draga djeco, pozivamo vas na zabavnu i kreativnu radionicu povodom Uskrsa koja će se održati u ponedjeljak, 25.03.2024. u Narodnoj knjižnici-Drniš s početkom u 17h.

Za radionicu je potrebna samo dobra volja, dok će materijal i pribor biti osigurani.

Nastavi čitati

Aktualno